Grundlæggende holdning og menneskesyn

 

AWAKE IN NATURE har den grundlæggende holdning, at det er vigtigt at omfatte hele mennesket, at den enkelte har resurser, færdigheder og evner, der kan udvikles og bygges videre på.

Alle indgår i sociale sammenhænge, som vi både påvirker og påvirkes af. Det er vigtigt at møde den enkelte i øjenhøjde med respekt for den enkeltes resurser og egenart – og med afsæt i, at ethvert menneske – i vanskeligheder eller ej – har sine særlige kvaliteter og muligheder.

Enhver menneskelig hændelse og problematik vil altid sætte sit aftryk på vores fysiske krop, følelser og vores tænkning. Der kan på den baggrund både udvikles resurser og opstå vanskeligheder.

Alle aktiviteterne i Awake in Nature deler den opfattelse, at vanskeligheder kan og skal mødes – venligt og nænsomt og i den takt, som det er muligt for den enkelte.

Det kræver motivation, tålmodighed og mod i forhold til at slippe gamle adfærds- og handlemønstre. Uhensigtsmæssige mønstre kan paradoksalt nok forekomme trygge – ud fra devisen om: ”at vi ved, hvad vi har – men ved ikke, hvad vi får”.

Når vi træner vores sind gennem Awake in Nature giver det mulighed for at stilne sindet og komme i kontakt med naturen inde i os selv. På den baggrund kan vi styrker os som mennesker, finde ro i nuet og koble af.

AWAKE IN NATURE

Natur Baseret Mindfulness

Skabt af Eva Broby Johansen på baggrund af mange års erfaring med mindfulness og det at kombinere mindfulness med at være i naturen - tæt på træerne i skoven, ved vandet og ude i de åbne landskaber.

 

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.