MINDFULNESS I NATUREN

MINDFULNESS

AWAKE IN NATURE har dybe rødder i mindfulness.

Når vi træner vores sind gennem mindfulness giver det mulighed for at stilne sindet og komme i kontakt med vores egen natur.

Ved at være mindful, nærværende og tilstede i trygge rammer bliver vi i stand til at åbne vores sind og lytte dybt ind i os selv.

Nærværet og en stille lytten giver adgang til en særlig sensitivitet, hvor det bliver muligt at opleve en forbundethed med det levende i naturen – livet omkring os og inde i os.

Mindfulness er ikke et mål i sig selv, men ved at lære os selv at kende, kan vi større grad vælge det, som er godt for os, og fravælge det som skaber utilfredshed og problemer.

NATUREN

AWAKE IN NATURE er ude i naturens rum.

Naturen modtager dig med åbenhed, stiller ikke krav og er ikke optaget af, om du er rigtig eller forkert, om du er kroget, gammel, ung eller billedskøn. Du skal ikke leve op til noget, ikke præstere noget – blot være dig selv.

Vi mennesker er natur og er i evig foranderlighed ligesom naturen uden om os. Som naturen indeholder vi det rolige, smukke, vilde, bløde og voldsomme, ubehagelige m.m.

Ved ikke at tage vores oplevelser personligt – ligesom naturen – kan vi nemmere få adgang til vores indre ro, balance og resurser.

Naturen inviterer til, at vores personlige ståsted opleves i et større perspektiv. Det kan gøre det lettere at rumme og være med os selv.

FOR HVEM?

AWAKE IN NATURE henvender sig til alle – både til private og professionelle, der gerne vil have inspiration til at meditere i naturen.

AWAKE IN NATURE henvender sig også til mennesker med stress, angst og depression, hvor naturen kan bidrage med at hele symptomerne og komme i mere balance.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.