Naturmeditation har dybe rødder i mindfulness

Naturmeditationerne i AWAKE IN NATURE har mindfulness og naturen som fælles grundlag. Vi er udenfor med havet omkring os, jorden under os, luften omkring os, solen, himlen og skyerne over os.

Ved at deltage i AWAKE IN NATURE´s aktiviteter kan du få inspiration til livet i hverdagen, til dit professionelle virke, til at forebygge stress på arbejdspladsen, til at mindske stress i hverdagen, angst og depression samt dermed få lettere adgang til dine indre potentialer.

Naturen inviterer til
* at slippe præstationer og krav for en tid.
* fordybelse og væren
* nænsomt at udforske sindet og til blidt at møde dig selv med et åbent og venligt hjerte.
* at åbne sanserne, forbinde stilheden i naturen med vores egen indre stilhed

Når vi mediterer og er sammen udenfor får vi en naturlig støtte fra hinanden og det værensrum som naturen tilbyder. Naturen i os selv forbindes med naturen udenfor.

Vi får stimuleret vores sanser, der hjælper til nærvær og væren og til at lade tankerne være, som fænomener, der kommer og går.
Lige som træerne, buskene, planterne har vi mennesker de samme potentialer – til ro og væren – til at kunne stå fast og alligevel være fleksible.

Alt, hvad du ser i naturen kan relateres til at det at være menneske. Vi er natur og er i evig foranderlighed som naturen uden om os. Vi kan spejle os i naturen. Som naturen indeholder vi – det rolige, fredfyldte, det smukke, det vilde, det bløde, det rå og voldsomme, ubehaget og meget mere…

Ved ikke at tage vores oplevelser personligt – ligesom naturen – kan vi nemmere få adgang til vores egen indre ro, balance og indre resurser.
Vi kan opleve vores personlige ståsted i et større perspektiv, som kan gøre det lettere at rumme og være med os selv.

Se hvilke aktiviteter, der netop passer til dine behov og interesser. Du er meget velkommen til at kontakte mig og spørgsmål er meget velkomne.

 

Vil du vide mere om Natur inspirerede meditationer – gå til næste menu punkt.

AWAKE IN NATURE

Natur Baseret Mindfulness

Skabt af Eva Broby Johansen på baggrund af mange års erfaring med mindfulness og det at kombinere mindfulness med at være i naturen - tæt på træerne i skoven, ved vandet og ude i de åbne landskaber.

 

Solen, lyset, himlen, skyggerne og træernes efterårs farver omkring Kragsmose i Søllerød, Holte.
Det varmer helt inde i hjertet.

En tåget formiddag i bondelandet på Møn. Hvad gemmer sig i tågen. Vi kan måske ane nogle konturer. Det minder mig om alle de mange gange i livet, hvor vi ikke ser klart, er usikre på, hvilken vej vi skal gå.
Måske er det blot at vente til tågen letter og se det smukke, der også er i tågen.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.