NATUR RETREAT WEEKEND

Stilhedsretreat på den lille firlængede gård, Gåsemosegård, Møn

Stilheds Retreat. Tid til tilbagetrækning, stilhed og ro til at forbinde dig til den du er – gå dybere ind i relationen til dig selv og være i tæt udveksling med naturen.
Slippe hverdagens gøremål for at give plads til at lytte, sanse og være tilstede i nuet.
I det mønske bondeland er vi tæt på de fire elementer – jord, vand, ild og luft. Vi har bålet som det faste samlingssted.
Så meget som vejret overhovedet tillader det, er vi udenfor – sanserne stimuleres af naturen omkring os og vi mærker livet.  Vi Indånder den friske luft, som giver nyt liv til kroppen og klarer hjernen.

Tidspunkter, hvor der er plads til yderlig fordybelse, indsigt og egen refleksion. Vi kan sidde for os selv i den hyggelige have. Vi kan vælge de lange syn og vidderne i bondelandet, som kan hjælpe os med at få andre perspektiver på os selv og dét, som vi går og tumler med. Læs mere om AWAKE IN NATURE HER


For hvem:
 Til dig, der vil have tid til for-dybelse, kender værdien af mindfulness i naturen, og har noget meditationserfaring.

Antal: Minimum 6 og maks. 10 personer

 


Underviser:
 Eva Broby Johansen, psykolog, Mindfulness instruktør (MBSR), AWAKE in the Wild facilitator, yogalærer

Hvornår: 7.9 (ca.17) til 9.9 2018, kl.15.30

 


Hvor: 
Foregår på en dejlig lille firlænget gård på vest Møn, en hyggelig have, udsigt over marker, hav, fantastiske solnedgange.

Pris: 3.950 kr. pr. person incl. mad

 

Form og indhold

En vekslen imellem nænsomt guidede meditationer – siddende, gående, liggende og mindful bevægelse (Qi gong) og egen stille tid. Ind imellem er der tid til spørgsmål, indsigter og fælles refleksion. Som inspiration, vil der undervejs være korte indlæg, der tager udgangspunkt i den buddhistiske filosofi.

Vi bor i telte rundt omkring på gården. Nogle få Yogi jobs er en del af vores praksis.

Der er indlagt tid på overgangen fra hverdagslivet til at ankomme til retreatet og det samme, når vi slutter – overgangen fra retreat til hverdagsliv.   Skriv for spørgsmål.   Detaljeret info ved tilmelding.

Solnedgang på Møn – ud over marker og havet i baggrunden

Klik på knappen. Du omstilles til beskedboxen. Book en plads til en Natur Retreat Weekend. Udfyld meget gerne med navn og mail. Skriv Natur Retreat Weekend som emne.

Er I en gruppe, som ønsker en Natur Retreat Weekend. Klik på knappen. I besked boxen udfyld meget gerne navn, mail og jeres særlige ønsker for weekenden.

Find gruppeledsagere og aftal et tidspunkt for en Naturretreat Weekend. Klik på knappen, og du viderestilles til facebookgruppen for andre interesserede. Er under udvikling…

Har du spørgsmål? Skriv meget gerne en mail på evabroby@hotmail.com eller ring på telefon: 29 86 88 94.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.