Om Eva Broby Johansen

Autoriseret psykolog, certificeret mindfulness instruktør fra Center for Mindfulness i Massachusetts, USA, naturterapeut, yogalærer.

Det helt naturlige i at bringe mindfulness meditation ud i naturen

Meditation har været en rød tråd igennem mit liv i de sidste ca. 35 år. Det er gennem den meditative tilgang, at jeg bedst skaber fred med mig selv samt oplever glæde og tilfredshed.

Et andet vigtigt  aspekt er, at jeg ikke kun går vejen for mit eget bedste, men også for at kunne møde andre mennesker med et kærligt og fredeligt hjerte.

At bringe mindfulness ud i naturen er noget af det mest meningsfulde, som jeg har oplevet på egen krop. Sanserne åbnes naturligt – lydene, vinden på huden, naturens dufte, de mange former og farver, som naturen har – vækker livet i kroppen. At mødes med naturen og være i naturen giver grobund for at lære om ens egen natur.  Perspektiver ændres og eventuelle problemer får en anden fylde.

Når jeg har undervist i naturen, har jeg oplevet, hvilket glæde andre kan have at meditere i naturen og har oplevet den dybe forbundethed vores egen natur har med naturen omkring os.

Det er på den baggrund, at AWAKE IN NATURE – Natur Baseret Mindfulness er skabt.

Jeg vedligeholder og udvikler til stadighed kompetencer ved at gå på kurser, opretholde egen meditations praksis, deltager jævnligt i længerevarende Mindfulness retreats og henter inspiration hos erfarne meditationslærere – især hos Buddhistiske nonner og munke.

Baggrund for at undervise i meditation og bringe meditation ud i naturen

Jeg er uddannet mindfulness instruktør fra Center for Mindfulness i Massachusetts, USA af lærere som Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Florence Meleo Meyer, Mellisa Blacker m.fl.

Herhjemme var jeg én af de første herhjemme, der underviste 8 ugers programmet MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) samt sidenhen har været med til at bringe mindfulness ud i naturen.

Lige nu er jeg i gang med AWAKE IN THE WILD træningen i USA med psykolog og meditationslærer, Mark Coleman. Mark har dybe rødder i mindfulness og Dharmaen, Buddha´s lære. Han har gennem de sidste 14-15 år taget grupper af mennesker med ud i naturen for at meditere udenfor.

AWAKE IN NATURE

Natur Baseret Mindfulness

Skabt af Eva Broby Johansen på baggrund af mange års erfaring med mindfulness og det at kombinere mindfulness med at være i naturen - tæt på træerne i skoven, ved vandet og ude i de åbne landskaber.

 

Noget af det mest meningsfulde er at undervise i Mindfulness Meditation og bringe Mindfulness ud i Naturen.
Derfor er Eva lige nu i gang med at tage en efteruddannelse AWAKE IN THE WILD i USA med Mark Coleman. Han er psykolog og har dybe rødder i mindfulness og har gennem mange år undervisst i Dharmaen, Buddha´s lære. Mark Coleman har gennem de sidste 14 – 15 år taget grupper af mennesker med ud og meditere i den vilde og storslåede natur i USA.

Eva Broby

Psykolog, certificeret mindfulness instruktør fra Center for Mindfulness i Massachusetts, USA, naturterapeut, yogalærer.

Eva er én af pionererne inden for mindfulness og 8 ugers programmet MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) samt at bringe mindfulness ud i naturen.

 

Mindfulness uddannelse med Jon Kabat-Zinn

Uddannelse fra Center for Mindfulness i Massachusetts, USA og uddannet af lærere som
Jon Kabat-Zinn, Saki Santorelli, Florence Meleo Meyer, Mellisa Blacker m.fl.

 

Erfaring med meditation

Siden Eva mødte meditation første gang i begyndelsen af 80´erne har meditation været en rød tråd igennem alle årene – og hun er vent tilbage igen og igen, hvis hun er kommet fra det.

Eva´s intention med meditation er at have fred med sig selv og andre mennesker samt at opleve og mærke livet nu og her.

Meditation er ikke altid let og alligevel er det enkelt.

Eva har mediteret indenfor forskellige traditioner – over 16 år med Mindfulness Meditation.
Hun deltager jævnligt i længerevarende Mindfulness retreats og henter inspiration hos erfarne meditationslærere – især hos Buddhistiske nonner og munke.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.