Referencer

 Referencer – Eva og Christin

“Christin og Eva er utrolig dygtige undervisere og skønne mennesker. De delte gavmildt deres kæmpestore viden og erfaringer, og jeg havde så mange gode redskaber og inspiration til egen praksis med mig hjem”

“I udstråler begge virkelig stor autencitet som, sammen med jeres store viden om yoga og meditation, gjorde det let for mig at føle mig tryg. Og så er I bare kære mennesker – gennem jeres natur skabte I en varm og empatisk stemning”

Fordi I er så dejligt hvilende I jer selv og “passer” så godt sammen på jeres naturlige måde, opnås en tryghed hos mig, der kun naturligt kommer når lærerne selv hviler i nuet og er tilstedeværende”

“Christin og Eva er meget kompetente undervisere, som supplerer hinanden godt, begge er meget profesionelle og gode til at skabe trygge rammer. De var meget velforberedte, og det er tillidsvækkende i sig selv – deres inspiration og lyst til at lære fra sig, var meget opmuntrende”

 

Referencer – Eva og Christin – Yoga og meditationsferie i Sinai 2012

Turen til Sinai har været som at finde mig selv og kommer hjem – helt fantastisk, nærmest ubeskrivelig og har givet mig en indsigt, jeg kan bygge videre på og tage mig med resten af livet!   Maria

Fantastisk oplevelse og fantastiske undervisere. Rigtig god måde at komme i dybden med både yoga og meditation. Havde en dejlig indre ro, da jeg kom hjem.  Cecilie

En uforglemmelig oplevelse, der har givet mig indsigt og inspiration til at fordybe mig mere og som i den grad har hjulpet mig til at finde en indre ro og balance efterfølgende. Man kan opnå meget på en uge. Som kan bruges resten af ens liv. Husk det!

Jeg kan med stolthed og tilfredshed fortælle, at jeg siden turen er stået tidligere op hver eneste morgen for at meditere OG lave yoga inden jegtager på arbejde. Det er en ganske fantastisk måde at starte dagen på og jeg føler virkelig, at jeg har fundet et sandt guldkorn her. Af hjertet tak!  Tina

En vidunderlig uge, hvor der kunne kobles helt af og krop og sind fik et boost i den rigtige retning.    Pia

Denne kursusferie kan varmt anbefales. Stedet er fantastisk. Christin og Eva er kompetente undervisere, som supplerer hinanden godt. Jeg kan stadig høre havets brusen og ørkenens stilhed.  Suz

Christin og Eva, der er glade efter en dejlig retreat i Alicante sammen med en masse herlige og skønne mennesker. Hver især har bidraget til, at vi havde en go uge.

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.