NATUR RETREATDAG

En skøn dag med sol, blå himmel, skyer, regnvejret kom til den liggende meditation – dejligt at høre lyden af regndråber på presseningen

At tage på retreat er tage tid til at trække sig tilbage. På den en Natur retreatdag trækker du dig tilbage fra den almindelige  hverdag.

Der vil være tidspunkter, hvor vi træder tilbage fra at kommunikere med ord. I det stille rum kommer vi tæt på den nærmeste relation, som vi har – nemlig relationen til os selv. Vi udforsker, undersøger og reflekterer for at nå ind til en større forståelse af os selv og det at være menneske.
I en gruppe støtter vi hinanden. Naturen støtter os, ved ikke at stille krav, hvilket fremmer indsigt og forståelse. Spejler vi os i naturen lærer vi også om vores egen natur.

For hvem: Alle jer der kender værdien i at meditere i naturen og for dig, der har lyst til at springe ud i noget nyt.

Antal: Minimum 4 og maks. 8 personer

Underviser: Eva Broby Johansen, psykolog, Mindfulness instruktør (MBSR), AWAKE in the Wild facilitator, yogalærer

Hvornår: Søn. den 26.maj 2018, kl. 10-16.

Hvor: Dyrehaven, P-plads nedenfor vandrehjemmet i Rådvad. Gruppen går sammen i stilhed til base camp

Pris: 600 kr. pr. person

Form og indhold

Ud over de stille tidspunkter på en retreatdag vil du blive guidet ind i mindful walking, forskellige siddende og liggende meditationer samt mindful bevægelse i form af Qi Gong øvelser.

Ind imellem samler vi os og vender noget af vores opmærksomhed ud i vores fælles rum. Her er spørgsmål velkomne og samtidig bliver der tid til kort at fortælle, hvor du er og, hvordan du har det.

Som en start på retreatdagen bruger vi tid på at indstille os til dagen. Sidst på dagen bruger tid på overgangen fra at være i naturens rum til vores almindelige hverdag.

Naturens smukke detaljer

Klik på knappen, og du omstilles til kontakt.
Udfyld navn, mail og som emne i beskedboxen.
Natur retreatdag og dato den 26.5.
Du får mere info ved tilmeldingen.

Er I en gruppe, som ønsker en Retreatdag. Klik på knappen og du omstilles til kontakt. Her kan du udfylde navn, mail og jeres særlige ønsker, som emne i beskedboksen.

Find gruppeledsagere og aftal et tidspunkt for en Retreatdag. Klik på knappen, og du viderestilles til facebookgruppen for andre interesserede – er under opbygning.

Har du spørgsmål? – er du altid velkommen til skrive en mail på: evabroby@hotmail.com eller ringe på telefon: 29 86 88 94

Få lydfilen "Naturmeditation på sanserne"

Når du tilmelder dit Eva Brobys nyhedsbrev, får du en gratis lydfil med en naturmeditation på cirka 15 minutter

Tak for din tilmelding. Mail er på vej til din indboks med et link, du skal aktivere.